Marokkaanse rösti met kikkererwten en merguez
20 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de paprika 3 min. Voeg de rösti toe en bak in 10-15 min. goudbruin en knapperig
- Verhit de grillpan. Gril de worstjes in 8 min. rondom bruin en gaar. Halveer de limoenen en leg ze op het snijvlak bij de worstjes in de pan. De limoenen karameliseren zo, waardoor het sap een heerlijk zoet accent krijgt
- Schep de knoflook en de kikkererwten door de rösti en bak nog 1 min. Breng de rösti op smaak met de ras el hanout, de peterselie en zout en peper
- Schep de rösti op 8 borden. Leg de merguez met de limoenen erbij
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 665 kcal
- 35 g vet waarvan 10 g verzadigd
- 55 g koolhydraten
- 27 g eiwit
- 11 g vezels
- 2,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen